kopkopkopkop

Verandering van leverancier

Windkorenmolen De Hoop in Almelo is ingericht om veevoeder te malen. De meelproducten die wij in de winkel verkopen worden dan ook geleverd door een andere molen. Dit was altijd molen De Hoop in Hellendoorn. Vanwege veranderingen in de bedrijfsvoering is het voor De Hoop in Hellendoorn niet langer mogelijk om ons te bevoorraden. Dit betekende voor ons dat we op zoek moesten naar een nieuwe leverancier. Na goed de diverse mogelijkheden te hebben overwogen gaan we vanaf 14 april producten verkopen van molen Windlust in Radewijk.

Molen Windlust maakt deel uit van de Baalderborg Groep. Dit is een zorgorganisatie voor ouderen, gehandicapten en kind & jeugd en heeft locaties in Drenthe en Overijssel met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Cliënten van de Baalderborg Groep hebben een werkplek bij Korenmolen Windlust in Radewijk. In de korenmolen wordt gemalen voor ambachtelijke bakkers en thuisbakkers en er wordt gewerkt aan eigen producten in de vorm van speciale bakmixen. Daarnaast wordt er onder (bege)leiding van een gediplomeerde bakker vers brood gebakken.

Wat verandert er voor u?
Het assortiment zal wijzigen. Producten zoals tarwemeel en –bloem, pannenkoekenmeel en andere meelsoorten blijven we natuurlijk verkopen. De grootste veranderingen zullen zitten bij de diverse mixen voor brood en cakes en dergelijke. Of u treft vergelijkbare producten aan onder een andere naam. Maar onze medewerkers in de winkel zullen u altijd helpen bij uw aankoop.
De prijzen zullen vaak ook anders zijn dan u gewend bent. Het ene artikel wordt wat goedkoper, het andere kost wat meer.
Wat er niet verandert is dat we producten aanbieden die geproduceerd zijn met de grootste zorg en vakmanschap. Wat u bij ons koopt is een ambachtelijk product dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

We hopen dat u begrip heeft voor deze veranderingen en dat we u in de toekomst regelmatig in onze winkel mogen verwelkomen. Hebt u wensen of suggesties geef dat dan aan ons door en we gaan ons best doen om u als klant tevreden te stellen.

De medewerkers van korenmolen De Hoop, Almelo

 
 
momentje
momentje...